Screens

 

Als je op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren, dan zijn screens de aangewezen oplossing. Deze vorm van verticale zonwering blokkeert de zonnestralen op jouw ramen zodat de temperatuur van je woning comfortabel aanvoelt.

 

 

Afkoeling in huis
Tijdens de zomer kan de temperatuur binnenshuis heel snel oplopen. Niet iedereen heeft airconditioning en een ventilator is leuk maar het koelt niet het volledige huis. Het is gedaan met een plakkerig gevoel rond te lopen of ’s avonds niet in slaap kunnen vallen door de warmte die heerst in jouw kamer. Screens bieden hiertegen de ideale oplossing. Je houdt de warmte van de zon buiten maar je kunt toch nog steeds naar buiten kijken.

 

Op maat gemaakt

Zoals altijd maken we ieder product op maat. Hierdoor kunnen wij een product aanbieden die past bij iedereen zijn behoeftes en persoonlijke smaak. Bij screens kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een 100% verduisterend doek te nemen. Dit werkt als een eleganter alternatief voor rolluiken en kan de ruimte ook helemaal kunnen verduisteren.

 

Bescherming UV-stralen
Screens bieden ook de bescherming voor uw interieur tegen schadelijke UV-stralen.

 

Privacy en lichtinval

Veel licktinval is aangenaam maar soms hebben we behoefte aan privacy. Met sreens breng je het beste van 2 werelden samen. Je vermindert de inkijk en je profiteert toch optimaal van de heerlijke zonlicht. Bij ons vind je screens die een maxium aan lichtinval combineren met een minimum aan inkijk. We beschikken ook over een uitgebreide keuze aan gedeeltelijke of volledig verduisterende screens.

 

Windvast SF systeem

Onze SF windvast systeem wordt in elke positie strak gehouden waardoor het probleemloos voldoet aan de hoogste Europese CE norm EN 13561, windklasse 3 inzake windresistentie. Hierdoor weerstaat het probleemloos windsnelheden van 6 Beaufort.

In gesloten toestand is de SF trouwens 100% insectenwerend.