Premium Series 88 MD

 

De basis voor ramen met de beste eigenschappen

Met de nieuwe generatie kunststofprofielen Premium 88 MD opent zich een waaier aan mogelijkheden voor zowel creatieve als duurzame architectuur.

Premium 88 MD is een hoogisolerend thermisch 6-kamersysteem met een midden dichting, een bouwdiepte van 88 mm en een strak design met smalle profielaanzichten.

Premium 88 MD bereikt reeds piekwaarden in het standaardsysteem met een Uf–waarde van 1,0 W/(m²K). De eis voor laag-energiewonigen wordt hiermee ruim overschreden. Als gecertificeerde, voor passiefhuizen geschikte component behalen Premium 88 MD  ramen zelfs een Uw ≤ 0,78 W/(m²K).

Smalle profielaanzichten garanderen de grootst mogelijke lichtinval en hoogst mogelijke energiewinst. De drie dichtingsniveaus – met centraal opgestelde, thermische midden dichting – garanderen bovendien een hoge bescherming tegen slagregen en een uitstekende isolatie.

Bij de inbraaktest bereiken ramen op basis van Premium 88 MD-profielen in combinatie met overeenkomstig beslag en functioneel glaswerk de weerstandsklasse 2.

Uw-waarde 0,78 W/m²K                                      Bouwdiepte 88 mm
Verwisselbaar circulerend afdichtingssysteem met extra centraal afdichtingsniveau.