Steel Look Aluminium Binnendeuren 

 

Onze aluminium binnendeuren springen in op de trend van minimalistische binnendeuren -en wanden met de uitstraling van zwart staal. Nog beter, wij doen het met aluminium! Waarom? Onze aluminium binnenoplossingen zijn minimalistisch, duurzaam (ze zijn voor 100% recyclebaar), licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Uiteraard kunt u ook voor de andere 213 RAL kleuren kiezen !

 

 

Steel Look deur op maat

De aluminium steel look binnendeuren –en wanden zijn beschikbaar in ontelbaar veel mogelijkheden. Je kan zowel enkele, dubbele als taatsdeuren terugvinden in ons gamma, maar je hebt ook de keuze om vanuit jouw steel look binnendeur de deuropening op te vullen met boven- en of zijlicht(en). Afhankelijk van jouw smaak en interieurstijl kan je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen.

 

 

 

Goed nieuws! Na de lancering van de aluminium vaste wanden, scharnierdeuren en pivoterende- of taatsdeuren lanceren wij nu ook een schuifdeurvariant binnen het Steel Look programma
De hangende vleugel schuift langs een railsysteem dat bovenaan de deuropening gemonteerd wordt en verder loopt op de muur.

Benieuwd of zo’n schuifdeur bij jouw interieur past? Geen twijfel mogelijk, want er is een beslagoplossing met een industriële- en moderne look!
Zo kan je kiezen tussen een strak en discreet systeem met onzichtbare muurbevestiging ofwel een meer vintage schuifdeurbeslag dat een stoer accent geeft en uitgerust is met grote wielen om zacht en sierlijk te rollen.

Het grote voordeel van een schuifdeur is dat deze zeer plaatsbesparend is doordat je geen rekening meer moet houden met een draaihoek.
Onze aluminium schuifdeuren worden op maat gemaakt en zijn ideaal als scheiding tussen bijvoorbeeld slaapkamer en badkamer, slaapkamer en dressing,…

Meer informatie binnenkort beschikbaar!

Steel Look deurklinken en deurgrepen

L-deurkruk
De universele L-deurkruk is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Deze deurkruk voldoet aan de norm Europese Norm 1906, die zich richt op onder andere duurzaamheid, sterkte en veiligheid van deur- en raambeslag. Deze deurkruk is getest op intensief gebruik en heeft gebruikersklasse vier meegekregen.

L/T-deurkruk
De L/T-deurkruk met rustieke uitstraling is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Het bijzondere aan deze deurkruk is dat de ene kant voorzien is van een L-model kruk en de andere kant van een T-model kruk.

Deurgreep L-vorm
De deurgreep in L-vorm is vervaardigd uit aluminium en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Deze greep voor taats- en/of pivoterende deuren is beschikbaar in verschillende lengtes tot maximum 500 mm.

Deurgreep rechthoek
De rechthoekige deurgreep is vervaardigd uit aluminium en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Deze greep voor taats- en/of pivoterende deuren wordt op maat van jouw deur gemaakt.